CrediCare Portal på alle digitale flater

Overgang til html-plattform gjør CrediCares portal tilgjengelig på alle digitale flater, også mobile. Skiftet fjerner også utfordringen enkelte nettlesere har hatt med den gamle silverlight-teknologien.

– Portalen kan nå brukes problemfritt i alle nettlesere, i tillegg til alle mobile flater. Dermed kan du nå hente informasjon du trenger direkte fra ditt nettbrett eller smarttelefon. Du er ikke lenger avhengig av å ha PC tilgjengelig for å utføre enkle handlinger i portalen, forteller kunderådgiver Hans Petter Selland.

Får du e-post fra CrediCare om saker vi trenger din tilbakemelding på i portalen, løser du dette enkelt fra mobiltelefonen din; trykk på linken i e-posten for å logge inn, portalen åpner seg og du kan enkelte velge relevant svar. Slik kan vi gi din kunde raskt svar og en god brukeropplevelse – til beste for både deg og kunde.

Dette kan du løse i portalen:

  • Totaloversikt over kunder og faktura som CrediCare har til behandling for deg
  • Saldo og status på enkeltfaktura
  • En samlet oppgaveliste – hvor vi trenger din tilbakemelding
  • Registrere direktebetalinger eller gi betalingsutsettelser
  • Rapporter og remitteringsbrev
  • Registrere nye oppdrag og kreditnota
  • En innlogging for flere porteføljer

Opp- og nedlastning av filer må du selvsagt gjøre fra en pc eller annen enhet som hvor dataene ligger eller skal lagres. Det samme gjelder excel-rapporter som fungerer best på PC eller Mac.

Oppdragsgiver kan ordne så godt som alt selv
Oppdragsgiver kan følge opp saker døgnet rundt, og det meste kan sjekkes og løses i portalen. Vi håper at den nye teknologien vil gi våre oppdragsgivere et enda bedre og mer tilgjengelig verktøy, og dermed en enda enklere hverdag.

– Noen kontakter oss ennå for å løse saker de enkelt kan løse selv. Grunner er nok at de ikke vet hvor enkelt de selv kan løse det i portalen.

En annen grunn kan være at de får veldig raskt svar fra oss både via e-post og telefon. Vi får gode tilbakemeldinger på portalen, særlig når vi forklarer og viser hvor enkelt det kan gjøres, smiler Hans Petter.

TIPS: Brukernavnet ditt er e-postadressen du har oppgitt til CrediCare. Har du glemt passordet så får du nytt ved å klikke på «glemt passord».

Les også: «Ny, moderne og solid IT-plattform»

Tilbake til artikkeloversikt