Da 50 treningssenter ble til «ett rike»

Friskhuset AS ble kunde av CrediCare i 2010. Året etter ble treningskjeden kjøpt opp, Stamina etablert og 50 senter og ulike systemer skulle bli til ”ett rike” – med god kommunikasjon.

– Det ble en krevende, utviklende og kjekk oppgave for utviklingsavdelingen til CrediCare, sier Hugo Mølmesdal, tidligere administrerende direktør i CrediCare.

Etableringen av Stamina er et spennende og innovativt prosjekt, samtidig som det har vært utfordrende, ambisiøst og krevende, ikke minst for CrediCare som leverandør. På få år har Stamina samlet over 50 treningssenter, en landsdekkende bedriftshelsetjeneste og flere sykehus og behandlingssenter. CrediCare sin rolle har blant annet vært å bygge opp et samlet innfordringssystem for Staminas nå 53 treningssenter.

– Vi har levert rådgivning, utviklet innfordringsrutiner og gitt intern opplæring. Og i tett samarbeid med BRP Systems har vi utviklet smidige løsninger som gir effektiv datastrøm, og ikke minst samtidsinformasjon til vårt medlemsservice. Dette sikrer Stamina sine treningsmedlemmer den beste service og Stamina en effektiv innfordringsløsning, forklarer Mølmesdal.

– Vi har også levert betalingsløsninger med betalingsautomat til Stamina NIMI (Norsk Idrettsmedisinske institutt), og både fakturatjeneste og automattjenester tilpasset deres pasientsystem.

hugo-spenst-mindre

Nybrottsarbeid

CrediCares utviklingsavdeling ble sentral i denne prosessen.

– Vi er helt avhengige av vår høyt kompetente utviklingsavdeling for å kunne løse et såpass omfattende prosjekt som dette ble. Man må gjøre mange teknologiske veivalg i en slik prosess, og noen måtte vi revurdere underveis. En sentral oppgave har vært å samle alle sentrene på en felles teknologisk plattform, forteller Mølmesdal og deler ut fortjent ros.

– Jeg vil berømme vår utviklingsenhet for innsatsen som er lagt ned, og ikke minst prosjektledelsen i Stamina. De er svært løsningsorienterte og målrettet i sitt arbeid. Vi er takknemlig over å ha fått denne utfordringen og stolte over å ha bidratt med vår lille del i prosjektet.

Les om Stamina-eventyret her

Tilbake til artikkeloversikt