Fakturarutine i Opus Dental

Vår fakturatjeneste integrert i Opus ivaretar alt fra fakturering og automatisk betalingsoppfølging. Du kan enkelt bestille faktura til dine pasienter i Opus Dental, slik at faktura og betalingsoppfølging skjer automatisk. En fast og god rutine sikrer at pasienten får faktura til riktig tid, noe som reduserer pasientstøy og gir raskere betaling.

Brukertips: Fast rutine for overføring av faktura til CrediCare

Vi anbefaler at du setter opp en fast rutine, gjerne en fast dag i uken, hvor du oversender åpne poster til fakturering.

Anbefalt rutine:
1. Fakturer direkte i Opus Dental via CrediCare.

2. Merk de pasientene som skal ha faktura slik at de blir grå.

3. Høyreklikk på det markerte området og klikk «eksporter faktura»

4. Fakturagrunnlag er nå eksportert til CrediCare, som sender ut faktura og tar videre betalingsoppfølging automatisk.

5. For at betalingsoppfølgingen skal bli korrekt, forutsettes det at faktura blir eksportert til CrediCare regelmessig. Dersom du venter mer enn 14 dager med å eksportere faktura til CrediCare, vil våre systemer oppfatte dette som et krav som er forfalt med 14 dager. Det vil da sendes ut en purring, ikke en faktura som pasienten forventer.

Vi ber deg derfor å oversende åpne poster til fakturering regelmessig. Da vil også betalingsoppfølgingen som vi gjennomfører, bli korrekt ovenfor pasienten.

Har du spørsmål eller trenger en grundigere gjennomgang av anbefalt rutine på din klinikk? Ta gjerne kontakt med din kontaktperson eller CrediCare Support.

E-post: support@credicare.no
Telefon: 22 80 70 60

Tilbake til artikkeloversikt