Hvorfor TREN-seminar?

Et seminar for bransjen - av bransjen!

TREN-seminar ble første gang arrangert i 2008 med knappe 50 deltakere. I dag har seminaret vokste seg til å bli et av de viktigste og største seminarene for treningsbransjen i Norge. Dette har blitt en årlig møteplass for eiere, ledere, ansatte og leverandører i treningssenterbransjen, og er derfor en perfekt arena for å knytte nye kontakter, bygge relasjoner, få faglig påfyll og ikke minst sosial samvær.

Jeg anbefaler alle som jobber med trening og helse til å delta på TREN-seminaret. Vi møtes til spennende diskusjoner, deler erfaringer og hører på inspirerende foredrag med mange dyktige forelesere. Seminaret er med på å skape relasjoner til andre som «brenner» for det samme som deg, vi deler erfaringer og lærer mye av hverandre. Middagen om kvelden er både morsom og innholdsrik, jeg gleder meg til hvert år. CrediCare har fått til noe veldig bra med disse seminarene som jeg håper de kommer til å fortsette med i årene fremover!

Haugesund Aerobic Senter

Les også: «Hva er TREN-seminar»

Tilbake til artikkeloversikt