Norske Inkassobyråers Forening blir Virke Inkasso

Inkassobransjen har innlemmet sin bransjeorganisasjon (før Norske Inkassobyråers Forening) i Hovedorganisasjonen Virke og etablert Virke Inkasso. Dette for å få en sterkere enhet med fokus på politisk arbeid, rammevilkår og omdømme.
Nina Skalleberg, Leder Virke Inkasso

Nina Skalleberg, Leder Virke Inkasso

Nina Skalleberg er nyansatt leder for divisjonen. Med seg får hun en sterk og dyktig Virke-organisasjon, som vil hjelpe henne å fremme bransjens saker. Virke Inkasso blir en naturlig høringsinstans og samarbeidspartner for det politiske miljø i utarbeidelse av regler og lovverk som omhandler kreditthåndtering i Norge. De vil også sikre at media får god og riktig informasjon om vår bransje og kreditter i Norge.

– Næringslivet i Norge nyter godt av et velfungerende innfordringssystem. Betaling og kredittgivning har trygge rammer. Gjennom etablering av Virke Inkasso har vi sikret oss en organisasjon som vil arbeide for å beholde dette og sikre god informasjon og rammevilkår for inkassobransjen, forteller Hugo Mølmesdal, tidligere administrerende direktør CrediCare og styremedlem i Virke Inkasso.

Tilbake til artikkeloversikt