Ny, moderne og solid IT-plattform

Med en ny, moderne og solid IT-plattform ruster CrediCare seg for fremtiden. I løpet av mai går CrediCare over på nytt produksjonssystem.

– Standardisering og åpne grensesnitt gjør integrasjoner og teknisk samhandling enda bedre og enklere, som igjen fører til mer automatiserte og effektive løsninger for kundene, forteller IT og Utviklingssjef Børge Klakegg i CrediCare. Gjennom de siste årene har CrediCare gradvis tatt i bruk nye løsninger utviklet av sitt teknologiselskap; Unicorn Solutions LTD på Sri Lanka.

– I løpet av mai sier vi farvel til fortiden og hallo til fremtiden, smiler Børge Klakegg før han fortsetter. – Vi skal alltid levere de beste systemene til våre oppdragsgivere. Da er vi avhengige av en moderne og effektiv plattform, der vi kan utvikle våre prosesser og produkter.

CrediCare har en svært sammensatt produktportefølje og det finnes ikke systemer som håndterer alle våre produksjonslinjer. Vi er derfor avhengig av å få utviklet egne løsninger som er tilpasset vårt behov. Samtidig var det viktig for oss å legge systemene på en god og sikker plattform, og å utnytte dagens løsninger. Valget falt på Microsoft som forenkler samhandling med andre systemer og tilbyr en stor fleksibilitet.

 

unicorncommunication

 

Vi vil nå ha tilgang til avanserte produksjonslinjer som automatiserer arbeidsflyter og tar i bruk all tilgjengelig kommunikasjonsteknologi for effektiv håndtering av transaksjoner og samhandling med betaler og oppdragsgiver. Stadig større deler av arbeidsflytene våre blir digitalisert og automatisert, noe som gir høyere sikkerhet og en mer effektiv behandling.

Systemskiftet gir store muligheter fremover. Dette er en nyhet som i første omgang betyr mest for våre egne prosesser og våre utviklingsløp. I fremtiden vil våre oppdragsgivere og deres betalere få fordelen av stadig bedre løsninger.

Les også: «Digitalisering av remitteringsrapport»

Tilbake til artikkeloversikt