Pengene først

CrediCare har en utbetalingsmodell som sikrer at ditt legesenter, tannlegesenter eller treningssenter får pengene først!

Modellen til CrediCare er bygget opp slik at vi dekker din faktura før vi dekker inn fakturagebyr, purregebyr, inkassosalærer og renter. Det er engang slik at noen betalere ikke betaler hele saldoen når de sender oss penger. Våre konkurrenter ville, rett og rimelig, dekke inn kostnaden med innfordringsarbeidet først. Dette medfører da at du får en delvis betaling på din faktura og du har fortsatt en åpen post på resterende beløp av fakturaen.

Vi har snudd «på flisa» og valgt å prioritere å dekke inn faktura først – hvorfor det?

  1. Du får raskere betalt
  2. Vi reduserer antall åpne, delbetalte faktura i din reskontro
  3. Mindre tap på krav
  4. Ryddig reskontro
  5. Og viktigest av alt: Enklere for deg

I tillegg til at vi dekker fakturabeløpet først, så betaler vi også ut fortløpende. Det vil si at dersom din kunde kun har betalt en liten del av fakturabeløpet, får du likevel det utbetalt. Vi holder altså ikke igjen pengene til hele hovedstolen er betalt. Enda en fordel for deg.

Du kan imidlertid være obs på at din kunde kan fortsatt skylde gebyrer eller salærer selv om din faktura er dekket. Be kunden ta kontakt med CrediCare dersom han tar opp spørsmål om restansen med deg. Både du og din kunde har portaler hvor dere kan finne oppdatert saldo om dere trenger det.

Tilbake til artikkeloversikt