Tren16 – Gjenopplev bransjetreffet

Intensjonen til TREN-seminaret har alltid vært å spre kunnskap, og TREN17 ble spesielt lærerikt. Tema for dagene var merkevare- og omdømmebygging, hvor den store omdømmeundersøkelsen som TNS Gallup utførte for CrediCare ble presentert. Den avdekket noen utfordringer som bransjen må ta tak i.

TREN-seminaret er en møteplass for alle som driver og jobber innenfor treningssenterbransjen. I år ble det arrangert for niende gang og har aldri før hatt en så tydelig og faglig profil.

-Vi har et sterkt fokus på å sette sammen et program som har høy faglig kvalitet og med innhold som kan relateres til bransjen. Våre foredragsholdere har høy faglig kompetanse og har gjort seg bemerket innen sine områder, forteller Tine Okstad Vie, som er prosjektleder for TREN16. I alt 9 utstillere og rekordmange deltakere, hele 260 personer, var med på å gjøre Tren16 til en suksess.

_mg_1030

– Vi opplever årlig en økning i antall deltakere, noe som stiller krav til CrediCare som arrangør. TREN-seminaret skal kontinuerlig utvikles slik at deltakerne ser verdien av å delta år etter år, forteller Tine.

Tren16 på 130 sek

Dag 1

Seminaret ble åpnet av Hugo Mølmesdal, tidligere administrerende direktør i CrediCare, som presenterte hovedfunnene i den store omdømmeundersøkelsen. Han ble etterfulgt av et kraftfullt og direkte innlegg av Peggy Brønn, som understreket viktigheten av å ta tak i funnene i undersøkelsen. Ray Algar delte sine erfaringer fra den britiske treningssenterbransjen og satte fokus på hva som blir markedsdriverne i fremtiden. Videre holdt direktør for Virke Trening, Anne Thidemann, et foredrag om hvordan Virke jobber for å bygge omdømme til bransjen. Samtidig som hun understreker viktigheten av den jobben treningssentrene selv må gjøre for å skape og bygge sitt eget omdømme, og hvor avhengig man er av hverandre. Bergljot Rosvoll avsluttet dagen med et foredrag om hvordan man kan ta kontroll over egen adferd og at perfekt ikke skal stå i veien for bra! Etter en innholdsrik og sterk dag, ble det rigget til låvefest. En mekanisk rodeo-okse ble festens vinner, akkompagnert av bandet Månevenn. Om noen var trøtte etter en sen kveld på låvefest, så våknet de raskt på dag to.

Dag 2

Monika Kørra fortalte sin sterke historie fra studieoppholdet i USA, og dro linjene til hvordan man kan jobbe med seg selv og omgivelsene for å gjøre livet bedre. Det var en stille og tankefull sal som fulgte Monikas foredrag. Deretter fulgte to historier om hvordan omdømme har påvirket etableringen, utviklingen og suksessen til Per Pedersen i MUDO og Trygve Amundsen i Nr1Fitness. Seminaret ble avsluttet av en annen som har lyktes takket være sterk treningsvilje. Kjetil Andre Aamodt har en utrolig historie bak seg, og han evner å fortelle den med både humor og alvor.
Les også: «Stor engasjement for å stryke omdømme til treningssenterbransjen»

TREN17

Neste år er det 30-års jubileum for CrediCare og 10års jubileum for Tren-seminaret. – Vi garanterer et fantastisk arrangement til neste år, både med tanke på innholdet og rammene rundt. Planleggingen er allerede i gang, forteller en entusiastisk prosjektleder, Tine Okstad Vie. Dato for Tren17 er satt til 23.-24. mars 2017.

Presentasjoner TREN16:

TREN16 Hugo Mølmesdal – innledning

TREN16 Peggy Brønn – The Power og Reputation: Hvordan bygge omdømme i treningssenterbransjen?

TREN16 Anne Thidemann – Styrket kompetanse for å bygge omdømmet til treningsbransjen

TREN16 Helseatferd – I fremtiden er vi alle fantastiske

TREN16 Monika Kørra – Det handler om å bestemme seg

TREN16 Trygve Amundsen – Omdømme Nr1Fitness

TREN16 Per Pedersen – Omdømme MUDO

Tilbake til artikkeloversikt