Velkommen til TREN17

23.-24.mars er det igjen duket for nok et TREN-seminar. Men ikke et hvilken som helst ett. TREN17 er nemlig det 10. i rekken arrangert av CrediCare.
  • Space
  • Space
  • Space

2017 er også året hvor CrediCare fyller 30 år som selskap – 30 år som tilbyder av betalingsløsninger for treningssenterbransjen. 2017 blir virkelig et jubileumsår for CrediCare! Da er det med stor ære og glede vi ønsker velkommen til TREN17 23.-24.mars på Gardermoen.

Nytt hotell. Vi har valgt å markere jubileet med å prøve et nytt og spennende hotell. Thon Hotel Oslo Airport blir samlepunktet for treningssenterbransjen i Norge disse dagene, sentralt på Gardermoen. Dette er et nytt og flott hotell med god kapasitet, fine lokaler og et beryktet kjøkken. Les mer om hotellet her

TREN-seminaret blir omtalt som det viktigste bransjetreffet for treningssenter i Norge. Vi har sterkt fokus på faglig innhold som er nyttig for deg som jobber, driver eller eier treningssenter. Dette er en arena for kompetanseheving, deling av erfaring, påfyll både faglig og energi, og ikke minst en sosial og hyggelig samling for bransjen.

Tilbake til artikkeloversikt