IHRSA 2017

IHRSA er den globale bransjeorganisasjonen for treningssenter, og arrangerer årlig en stor Convention i USA der treningssenter fra hele verden er velkommen. 8.-11.mars er det igjen duket for IHRSA Convention i solfylte og pulserende Los Angeles.

Foredrag, messe og nettverksbygging

I løpet av fire dager på IHRSA opplever du over 100 ulike foredrag holdt av dyktige foredragsholdere fra hele verden. Parallelt med disse foredragene, er det høy aktivitet på messeområdet, såkalt «Trade show». Her kan du se, oppleve og teste det nyeste innen utstyr og teknologi for treningssenter. Over 350 utstillere fra hele verden deltar på Trade Show for å presenterer sine produkter i et pulserende og energisk miljø – må oppleves!

En stor del av IHRSA, er også nettverksbygging. Her arrangeres det speed-dating under frokosten, i tillegg til flere interaktive undervisningsøkter. Norske deltakere vil også reise samlet, hvor det blir arrangert eget opplegg for denne gruppen.

Spesialpris

Som IHRSA-ambassadør tilbyr vi alle som melder seg på IHRSA $100 i avslag på den komplette firedagerspakken. Rabatten oppnår ved å bruke koden LAnorway ved påmelding på IHRSA sine sider her.

Trenger du hjelp til påmelding eller ha andre spørsmål kontakter du oss på ihrsa@credicare.no

Tilbake til artikkeloversikt