CrediCare på Legevaktkonferansen i Narvik

Norsk legevaktforum og Narvik kommunale legevakt inviterte til Nasjonal Legevakt konferanse 7.-9. September. CrediCare stilte med stand, to mann og en betalingsautomat i Narvik.

På deltakerlisten til Legevaktkonferansen i Narvik fant man alt fra kundemottaksansatte til enhetsleder i kommuner og daglige ledere på ulike legevakter.

– En flott arena for oss å vise fram våre løsninger på, der vi når mange beslutningstakere. I tillegg til at vi fikk veldig bra respons på produktet vårt. Vi fikk presentert betalingsautomaten og våre løsninger til både kunder vi er i dialog med, og ikke minst fikk vi snakke med nye potensielle kunder. Tilbakemeldingen er at vi har et spennende produkt, som de tror vil forenkle hverdagen og ikke minst effektivisere driften på sitt senter, sier Trond Østvold i CrediCare.

Betalingsautomat gjør suksess på norske legesenter. Og med sitt svært intuitive og enkle brukergrensesnitt, er den definitivt et produkt for norske legevakter også.

– Vi har veldig tro på produktet, og mener automat er veldig konkurransedyktig i dette segmentet også. Det bakenforliggende systemet, altså integreringen mot journalsystemet, kombinert med en veldig brukervennlig automat, gir et sluttprodukt som er perfekt for både legesenter og legevakter, og ikke minst for paientene som skal betjene denne. På en legevakt har man mindre tid og anledning til å veilede pasienter gjennom dette med betaling. Da er det desto viktigere at automaten er enkel og øker selvbetjening for pasienten.

Les også: «CrediCare på Primærmedisinsk uke i Oslo«

Tilbake til artikkeloversikt