Åpning av Level Tønsberg AS

24. september var det duket for offisiell åpning av splitter nye lokaler på Level i Tønsberg. Dette er nå Vestfolds største og nyeste senter, drevet av Irene Aarø.

Aarø inviterte til en firedagers langs åpningsfest, hvor senteret var åpent for alle. 24.september var også 30 treningssenterledere invitert til åpningen av Level for å se de nye lokalene, kombinert med et dagsseminar for ledere og leverandører i bransjen. Flere foredragsholdere snakket om interessante og dagsaktuelle temaer for bransjen.

Vår egen salgssjef, André Saxegaard, holde et foredrag om inbound marketing i treningssenterbransjen, og hvilke muligheter dette kan gi for fremtiden.

level

En konsentrert forsamling på Level Tønsberg

-Mye av essensen ved inbound marketing har treningssentrene drevet med lenge, men ikke totalpakken satt i system. Derfor var mange av begrepene relativt nye for bransjen, men innholdet ble godt mottatt og åpnet en del ideer for de som var der, forteller Saxegaard.

Videre snakket Espen Arntzen fra AFPT om salg av PT, hvorfor og hvordan man skal ha økt fokus på salg av timer. Fitnessagenten og Pavi Gym presenterte også nye og spennende konsepter for gruppetimer.

CrediCare gratulerer, og ønsker Irene Aarø og resten av gjengen på Level Tønsberg lykke til videre!

Tilbake til artikkeloversikt