Nordental 2016 – Årets dentale høydepunkt

NTF landsmøte og Nordental dentalutstilling går av stabelen 3.-5.november i Stavanger Forum. Med over 4000 aktører fra privat- og offentlig tannhelsetjeneste er det liten tvil om at dette er stedet å være. CrediCare er mannsterkt til stede.

Bård Sigurd Manengen og Bjørn Nygård er å finne på stand under hele Nordental. De gleder seg til årets happening i bransjen.

– Vi liker å være der det skjer, smiler Bjørn Nygård, og dette er årets høydepunkt for hele tannlegebransjen. Det venter lange dager på ”gulvet”, men vi gleder oss. På Nordental møter vi gamle kjente, gode kunder og potensielle nye kunder. Samtidig som dette gir oss muligheten til å oppdaterer oss på hva som rører seg både i markedet og i hverdagen til våre kunder.

Vi får påfyll av kunnskap og innsikt, samtidig som vi får presentert CrediCare sine betalingsløsninger.

Nordental samler hele tannlegebransjen. Her finner du alt av leverandører, fra klær til implantat. Dette er en perfekt arena for tannleger å oppdatere seg på nye produkter på en enkel måte. Nygård trekker fram den store fordelen med å møte tannleger på en slik arena.

– Her møter du 4000 profesjonelle besøkende fra privat- og offentlig tannhelsetjeneste. Vi møter gamle og potensielle nye kunder, bygger relasjoner med våre samarbeidspartnere, og knytter nye kontakter. Rett og slett tar pulsen på bransjen, sier han og fortsetter.

– Mange av våre kunder har en hektisk hverdag på klinikkene. Det betyr at de ikke har tid og anledning til å sette seg inn i ny informasjon. Nordental er en pust i bakken. Det er både en faglig og en sosial arena. Arrangørene er flinke til å lage til fellesmiddager, konserter og underholdning. Tannlegebransjen kommer hit for å kurse seg og holde seg faglig oppdatert, samtidig som de bruker mye tid i utstillingsområde.

CrediCare har sammen med Opus Systemer utviklet en komplett fakturaløsningen, integrert i journalsystemet Opus Dental, som forenkler og forbedrer betalingshåndtering på tannklinikker.

– Dette møter behovet tannleger har for sending og ikke minst oppfølging av fakturaer. Har kan også tannlegen, eller kjeveortopeden, enkelt tilby en oversiktlig betalingsplan for pasienter som gradvis skal betale ned en større sum for en mer omfattende behandling.

Denne løsningen er en innertier for tannleger, som ofte har store tap på fordringer. Der kommer vi inn og sikrer verdiene deres. Dette er en unik løsning, som CrediCare er alene om å kunne tilby, sier han og forteller at det møter mye ros fra tannleger.

–Tilbakemeldingen fra kunder: De opplever dette som en stor nyvinning, som sparer dem tid i hverdagen. Når vi er ute i ”feltet” på messer merker vi at mange også har at hørt om vår faktureringsløsning i Opus Dental. På Nordental får de se og oppleve hvordan dette fungerer i praksis.

Tilbake til artikkeloversikt