CrediCare på Primærmedisinsk uke i Oslo

Primærmedisinsk uke (PMU) er den ledende kurskongress for leger og medarbeidere i primærhelsetjenesten. 24.-28.oktober ble årets kongress avhold på Radisson Blu på Holbergs plass i Oslo.

Bak PMU står Allmennlegeforeningen, Norsk forening for allmennmedisin og Norsk samfunnsmedisinsk forening. PMU samler ”hele” legestanden. CrediCare var selvsagt tilstede.

– Vi deltok med 3-4 personer på vår stand 26.-28.oktober, forteller Trond Østvold. – Vi hadde stor glede av å møte både eksisterende og potensielle kunder, som alle viste stor interesse rundt betalingsautomaten vår.

Her var det mulig å både se og trykke seg gjennom de ulike funksjonene, slik at man fikk oppleve hvor brukervennlig den er. Vi fikk også en del spørsmål rundt rutiner for betalingsoppfølging, som er kjerneproduktet «bak» automaten.

– Dette er den klart viktigste arenaen å være til stede på for oss. PMU er den største årlige konferanser for fastleger i Norge, som samler 1200-1300 deltakere.

Kampanje på betalingsautomat
Nå tilbyr CrediCare svært prisgunstig og forutsigbart tilbud på betalingsautomat. Det gjør at den beste løsningen på markedet også blir den mest prisgunstige i bruk for legesenteret.

– Dette gjør vi fordi vi mener vårt produkt er så bra at det fortjener en større del av markedet. Vi har hatt et formidabelt salg i første halvår 2016; Vi har fått et betydelig tall kunder, og vi vokser veldig raskt i dette segmentet, seier en engasjert Trond Østvold.

Les også: «CrediCare på Legevaktskonferansen i Narvik«

Tilbake til artikkeloversikt