CrediCare har lansert Senterdrift.no, en blogg for treningsbransjen.

Her finner du tips og råd for deg som er involvert i drift av et treningssenter. Blant temaene vi dekker er betaling, kundetilfredshet og effektiv drift av treningssenter.

Bloggen oppdateres ukentlig, hvor man kan velge å motta en påminnelse på e-post hver fredag ettermiddag.

Blant sakene som allerede er publisert finner vi temaer som: Når arbeidsgiver betaler for treningen; Dette bør du som leder eller styremedlem vite om betaling på treningssenter; Hvordan unngå frys av treningsavtaler om sommeren og 12 smarte målinger og KPI’er for treningssenter.

Hvorfor lanserer vi senterdrift.no?
Senterdrift.no er en blogg for alle som jobber innenfor treningssenterbransjen. Bloggen retter seg hovedsakelig mot ledere og eiere, som kan bruke dette som en kilde til inspirasjon og tilførelse av kompetanse i en ellers hektisk hverdag.

Likevel vil det også være mange blogginnlegg som er relevante for resepsjonisten eller treningsveilederen, men først og fremst er dette er supplement og verktøy for ledere. Med unntak av treningsindustrien.no og TREN-seminarene er det få kilder til faglig nytt og inspirasjon for bransjen.

God mottatt
Målet med bloggen er å belyse ulike områder og kanskje problemstillinger innenfor fagfeltet. Vi har lang erfaring og mye kompetanse om bransjen som vi nå ønsker å dele. Utveksling av erfaringer og kompetansedeling vil uten tvil være nøkkelen for å lykkes som både treningssenter og leverandør til bransjen i fremtiden.

Bloggen har like mye fokus på de små og enkle sakene, som de større. Kjapp, enkel og nyttige lesning i hverdagen. Sjekk ut senterdrift.no da vel!

Tilbake til artikkeloversikt