EHF til dine bedriftskunder

CrediCare sender blant annet sponsefaktura på vegne av ditt treningssenter, som en del av vårt Xtra-produkt. Løsning for EHF ligger klar i våre system slik at utsendelse av sponsefaktura nå går elektronisk til dine bedriftskunder.

Kunden må være registrert i ELMA-registeret og registrert med organisasjonsnummer i Exceline. Det er økonomisystemet eller bedriftsnettbanken til din kunde, som registrerer kunden i ELMA-registeret. Videre må dere registrere kundens organisasjonsnummer om det ikke allerede ligger i Exceline. Dersom organisasjonsnummer ikke er registrert mot ELMA, vil det sendes ut ordinær sponsefaktura. Merk at denne funksjonen foreløpig kun er tilgjengelig for nye Exceline.

Hva er EHF?
EHF (Elektronisk Handelsformat) er en norsk tilpassing til et felleseuropeisk elektronisk fakturaformat, som i større grad blir tatt i bruk av statlige, offentlige og private bedrifter. Kort fortalt så er dette en elektronisk faktura som sendes direkte fra avsenders til mottakers økonomisystem. Faktura mottas og leses inn i systemet automatisk, noe som effektiviserer sending og sikrer at faktura komme raskere frem til riktig mottaker.

Les mer om EHF.

Derfor bør man benytte seg av EHF-faktura:

  • Tidsbesparende da fakturamottak og registrering skjer automatisk
  • Ingen manuell jobb ved registrering av faktura
  • Spar miljøet ved å redusere brevpapir og distribusjon
  • Raskere mottak av faktura, som trolig vil øke betalingsgraden

Ta gjerne kontakt med CrediCare Support dersom du har spørsmål vedrørende dette: support@credicare.no / 22 80 70 60

 

Tilbake til artikkeloversikt