Ny brevmal åpner for nye muligheter

Som en del av vårt Xtra-produkt, sender CrediCare faktura, betalingsdokument og sponsefaktura på vegne av ditt treningssenter.

Vi ønsker å tilpasse disse brevene etter deres ønsker, da det på mange måter representerer ditt treningssenter og påvirke førsteinntrykket medlemmet får av ditt senter.

Nå har vi modernisert og fornyet brevmalen for alle våre fakturaer og betalingsdokument, hvor alle utsendinger fra og med april går på den nye malen. Hensikten med å endre brevmal er å gjøre innholdet mer tydelig, men også for å ha et oppdatert og modernisert uttrykk.

Noen konkrete endringer:

  • Sponsefaktura: Dersom medlem ligger inne med ansattnummer, vil dette være synlig i sponsegrunnlaget.
  • Sponsefaktura: Informasjon om at beløpet blir trukket med AvtaleGiro fra konto står nå i brevet, dersom din bedriftskunde har kombinasjonen sponsefaktura og AvtaleGiro.
  • Betalingsdokument: Hvilken periode faktura gjelder for står nå spesifisert under artikkelnavn.

Din logo?
Den nye malen gir oss også mulighet til å plassere din logo på disse brevene. Logo blir plassert godt synlig oppe i høyre hjørne, slik at det kommer tydelig frem hvem brevet er sendt på vegne av.

Meld gjerne din interesse til support@credicare.no dersom du ønsker logo på brevene, så setter vi opp et tilbud og forslag til deg.

Tilbake til artikkeloversikt