TREN19 – Velkommen til årets høydepunkt!

Den 7.-8. mars er det duket for årets TREN-seminar i flotte lokaler på The Qube, Gardermoen. Tema for TREN19 er “fremtidens treningssenter”.

Det blir to dager fullspekket med faglig innhold hvor deltakerne får nyttige verktøy til hvordan treningssenterbransjen på best mulig måte kan forberede seg på fremtiden. Dette er seminaret for for deg som jobber i treningsbransjen, om du er medarbeider, leder eller eier av et treningssenter. På TREN19 kan du blant annet lære mer om: 

  • Forbrukertrender og kundelojalitet. 
  • Digitalisering fra et ledelsesperspektiv. 
  • Hvordan man kan forbedre kundeservice gjennom kunstig intelligens og chatbots, og samtidig tiltrekke seg nye medlemmer og bevare eksisterende medlemmer.  
  • Hvordan treningssentrene bør kommunisere i en jungel av andre tilbydere for å styrke omdømme sitt.  

Det blir også presentert ferske tall fra vår årlige omdømmeundersøkelse. I god TREN-ånd blir dag 1 avsluttet med en festaften med mye latter og hyggelig samvær. Konferansier for dagene er hele Norges humordame, Live Nelvik.  

Nytt av året: Fremtidsforum
Hvor skal treningsbransjen i fremtiden? Dette er temaet som blir diskutert når vi kjører i gang Fremtidsforum med ulike aktører fra bransjen. Deltakerne som deltar i paneldiskusjonen er: 

  • Kjersti Oppen (Direktør, Virke Trening) 
  • John Kristian Stubban (Country Manager, SATS) 
  • Hilde A. Sandvoll (HR direktør, Stamina) 
  • Eva Katrine Thomsen (Daglig leder, Inspartum Akademi) 
  • Ronny Bolneset (Senterleder, Fønix treningssenter) 
  • Henrik Westgaard (Personlig trener) 

Faglig tyngde på TREN19
Det kommer mange spennende foredragsholdere på TREN19, og under får du en smakebit.   

 Fremtidens treningssenter vil være noe helt annet
Foredragsholder og bransjeekspert, Arron Williams, har i mange år truffet med sin innsikt i treningsbransjen. Blant annet forutså han nisje- og boutiqesentrenes inntog i 2013. Noe av det Arron vil ta oss igjennom på TREN19 er utfordringene rundt hvordan man skal klare å beholde oppmerksomheten til både nye og eksisterende medlemmer i et hav av muligheter.  

Sterk hjerne med aktiv kropp
Ole Petter Hjelle er treningslege og hjerneforsker og vil holde et inspirasjonsforedrag basert på den bestselgende boken “Sterk hjerne med aktiv kropp”. I det store og hele vil han forklare hvorfor fysisk aktivitet er noe av det beste du kan gjøre for å fungere bedre i arbeidslivet. 

Fremtidens forbrukere er allerede her Lise Tangen Hansen er ekspert på forbrukertrender. Hun vil snakke om hvordan ditt treningssenter vil bli påvirket av fremtidens forbrukere, generasjoner og kanaler. Lise vil også belyse de ulike forbrukertrendene som er her nå og ikke “går over i morgen”.   

Hvordan benytte kunstig intelligens til kundeservice i treningsbransjen?
Espen Tjøstheim Eik er futurist og chatbots entusiast, og på TREN19 har han med seg konkrete eksempler på hvordan kunstig intelligens kan forbedre kundereisen og tiltrekke nye medlemmer, samtidig som det effektiviserer hverdagen din.

Komplett programoversikt og påmelding finner du her.

Les også hva Treningsindustrien skriver om TREN19 her 

Årets seminar vil du ikke gå glipp av – vi sees på TREN19!

Tilbake til artikkeloversikt