Koronavirus: Kontakt oss via vår Portal om du trenger hjelp fra oss. På grunn av begrenset kapasitet, håper vi du har forståelse for at ventetiden på telefon er lengre enn normalt. Om ønskelig ringer vi deg tilbake så fort vi har anledning.

IHRSA Dublin 2019

Årets Europakongress arrangeres 14.-17. oktober 2019 i Dublin.

Europakongressen er den perfekte arena for deg som søker inspirasjon og hjelp til å videreutvikle ditt treningssenter. Ved å delta på IHRSA får du faglig påfyll til hvordan du kan forbedre din drift og lønnsomhet, samt mulighet til å treffe andre deltakere og leverandører fra hele Europa. Se mer informasjon og program her.

Fem grunner til å delta på IHRSA: 

  1. Mulighet til å nettverke med over 600 deltakere fra bransjen.
  2. Spennende foredragsholdere fra hele verden.
  3. Møt ledende leverandører innen treningsutstyr og teknologi.
  4. Interessante paneldiskusjoner.
  5. Arrangerte turer til forskjellige treningssentre i nærområdet.

Som IHRSA-ambassadør tilbyr vi reduserte billettpriser. Ved å benytte koden CK19 får alle deltakere 50 euro i rabatt. Ønsker du å melde deg på, klikk her. Kontakt oss gjerne på ihrsa@credicare.no dersom du har spørsmål til påmeldingen eller arrangementet.

Tilbake til artikkeloversikt