IHRSA Dublin 2019

Årets Europakongress arrangeres 14.-17. oktober 2019 i Dublin.

Europakongressen er den perfekte arena for deg som søker inspirasjon og hjelp til å videreutvikle ditt treningssenter. Ved å delta på IHRSA får du faglig påfyll til hvordan du kan forbedre din drift og lønnsomhet, samt mulighet til å treffe andre deltakere og leverandører fra hele Europa. Se mer informasjon og program her.

Fem grunner til å delta på IHRSA: 

  1. Mulighet til å nettverke med over 600 deltakere fra bransjen.
  2. Spennende foredragsholdere fra hele verden.
  3. Møt ledende leverandører innen treningsutstyr og teknologi.
  4. Interessante paneldiskusjoner.
  5. Arrangerte turer til forskjellige treningssentre i nærområdet.

Som IHRSA-ambassadør tilbyr vi reduserte billettpriser. Ved å benytte koden CK19 får alle deltakere 50 euro i rabatt. Ønsker du å melde deg på, klikk her. Kontakt oss gjerne på ihrsa@credicare.no dersom du har spørsmål til påmeldingen eller arrangementet.

Tilbake til artikkeloversikt