CrediCare i helse-Norge

Helt siden 1987 har CrediCare levert solide betalings- og innfordringsløsninger. Vår spesialkompetanse er fakturaløsninger som er integrert i fagsystemene innenfor helse og trening.

CrediCare har siden 1987 effektivisert betalings- og innfordringsløsninger innen helse og trening, og vi var tidlig ute med betalingsautomater. I 2015 kom vi på markedet med en helt ny og moderne automat. Sammen med Nordlandssykehuset, Volvat og Vestlandssykehuset utvikler vi nå gode løsninger for å bruke betalingsautomat på sykehus. I tillegg til at vi jobber med kontinuerlig utvikling og forbedring av løsninger for legesenter.

Vi har bevilling som inkasso- og betalingsforetak, og kan derfor levere alle tjenester innen betaling, fakturering og innfordring. I tillegg har vi etablert pasientservice, med et helt eget telefonnummer, som pasienter kan bruke om de har spørsmål til betaling. Det betyr at du kun trenger å forholde deg til én leverandør, innen alt som omhandler betaling og betalingsoppfølging. Redelighet og menneskelighet er grunnverdiene våre – og de er spesielt verdifulle når det gjelder innfordring. God pasientbehandling er viktig for deg – og vi etterstreber det samme når det gjelder betalingshåndtering ovenfor dine pasienter.

 

Noen av våre samarbeidspartnere:

 

procon_logo-625     cgm%20logo    Nets_logo_N_bolge_CMYK NY