Enklere betalingsløsning – enklere hverdag


Våre løsninger skal gagne deg og pasienten.

Komplett betalingsløsning

Enklere løsninger – mennesker imellom

Helt siden 1987 har CrediCare levert solide betalings- og innfordringsløsninger.
Vår spesialkompetanse er fakturaløsninger som er integrert i fagsystemene
innenfor helse og trening.

CrediCare skal skape bedre løsninger for mennesker. Det gjør vi ved å smelte sammen teknologi og brukeropplevelse. Vi er stolte av å kunne tilby den komplette betalingsløsningen til helse-Norge.

CrediCare tilbyr en komplett betalingsløsning for helse-Norge. Moderne design og effektive løsninger med pasienten i fokus.

Børge Klakegg, CEO CrediCare
Komplett betalingsløsning

Betaling. Fakturering. Oppfølging

Etter konsultasjon velger pasienten betaling via kort eller faktura på betalingsautomaten. CrediCare produserer og sender ut faktura påfølgende dag.

Alle ubetalte fakturaer blir automatisk registrert og videre fulgt opp av våre kundebehandlere.

Pasientservice – den viktige pasienten

Pasienter som har spørsmål om betaling kan kontakte vår pasientservice på telefon 22 80 70 00, via e-post eller portal. Vårt kontaktsenter har god kompetanse og lang erfaring i å hjelpe pasienter med spørsmål om alt fra egenandeler til fakturakopi og betalingsavtale.

Strukturert, trygg og menneskelig oppfølging, der pasienten blir møtt med respekt og forståelse.

Komplett betalingsløsning
Komplett betalingsløsning

Betalingsoppgjør. Pasientregnskap. Dekningsrekkefølge.

Betalingsoppgjør fra kortbetalinger og fakturaer blir ukentlig remittert og fordelt på hver enkelt lege sin konto. Pasientregnskapet blir da automatisk oppdatert. Vi dekker også din faktura før vi dekker inn fakturagebyr, purregebyr, inkassosalærer og renter.

I tillegg til at vi dekker fakturabeløpet først, så betaler vi også ut fortløpende. Vi holder altså ikke igjen pengene til hele hovedstolen er betalt.

Integrasjon

Vår betalingsløsninger er integrert med markedets mest brukte journal/EPJ-systemer. Dette sikrer en enkel, trygg og effektiv betalingssituasjon for pasienten.

Alt du trenger å gjøre er å ferdigstille regningskortet etter konsultasjon, så ordner vi resten.

Komplett betalingsløsning
Komplett betalingsløsning

Portal - Rapportering og kontrollrom

Vår portal er ditt kontrollrom. Her får du oversikt over alle saker du har til oppfølging hos oss. Du kan hente ut og generere nyttige rapporter, gi tilbakemelding på saker eller kommunisere med våre saksbehandlere.

Pasienten vil også få tilgang til sin egen portal med oversikt over utestående fakturaer. Knutepunktet mellom deg, din pasient og oss.

20160902_credicare-ansatt_0697
Lurer du på noe?
Kontakt en av våre kunderådgivere
22 80 70 00 / salg@credicare.no
Klikk for å vise kontaktskjema
  • Vil du at vi skal sende deg en PDF på e-post med informasjon om våre produkter?
  • For å kunne behandle din henvendelse trenger vi ditt samtykke til å lagre og behandle dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring her. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke.