Vi har gjort det enkelt for deg. Ingen skjulte kostnader.


Vi gjør det enkelt for deg å ta i bruk vår løsning – til markedets beste betingelser. Aldri har det vært mer lønnsomt å bytte til CrediCare sin faktura- og betalingsløsning.

Møt betalingsautomaten fra CrediCare

- en del av vår komplette betalingsløsning

Den er stille, ergonomisk tilpasset, trykkfølsom, nydelig designet og høy og lav - alt etter behov. Møt betalingsautomaten fra CrediCare, en del av vår komplette betalingsløsning.

CrediCare har med dette lansert markedets mest komplette betalingssystem. Moderne design og effektive løsninger med pasienten i fokus.

Børge Klakegg, CEO CrediCare
Betalingsautomat

Driftssikker og brukervennlig betalingsautomat

Vår betalingsautomat produseres i Tyskland i samarbeid med TSProcon. Sammen har vi valgt komponenter av høy industrikvalitet for å sikre driftssikkerhet og den beste kvalitetsopplevelsen.

Universell utforming

Automaten er universelt utformet for god ergonomi og brukervennlighet. Skjerm og tastatur står i en optimal vinkel slik at det blir behagelig og å enkelt å betjene automaten. Hev/senk-funksjonen styres enkelt med to lett tilgjengelig knapper sentralt på automaten. På den måten kan brukeren selv tilpasse høyden i forhold til egent ønske og behov.

Dette gjør at automaten er behagelig å betjene både for rullestolbrukere og høyre personer.

Betalingsautomat
Betalingsautomat

Integrasjon

CrediCare betalingsautomat blir en del av ditt journalsystem. Vår integrasjonspakke gir deg sikker dataoverføring til og fra ditt system, samt automatisk flyt som sikrer at overføringer, oppdateringer og prosesser gjennomføres korrekt og til riktig tid.

Slik at du kan jobbe som før, i systemet du kjenner.

20160902_credicare-ansatt_0697
Lurer du på noe?
Kontakt en av våre kunderådgivere
22 80 70 70 / salg@credicare.no
Klikk for å vise kontaktskjema
Ønsker du tilbud? Vi kontakter deg!