CrediCare i treningssenterbransjen

Helt siden 1987 har CrediCare levert solide betalings- og innfordringsløsninger. Vår spesialkompetanse er fakturaløsninger som er integrert i fagsystemene innenfor helse og trening.

Vi har i mange år hatt treningsbransjen på dagsorden. De siste ti årene har vi samlet bransjen til årlige TREN-seminar der vi har fullt fokus på deres arbeidshverdag. Vi har gjennom alle disse årene fått god kjennskap til hvor skoen trykker.

Vår løsning for treningsbransjen omfatter derfor hele verdikjeden, fra signering av avtale til løpende drift. Hele tiden har vi fokus på at dine medlem skal ha den beste medlemsservicen, og at du skal ha de mest effektive løsningene. CrediCare er i dag den største aktøren av betalingsløsninger innen treningsbransjen, og det forplikter.

Bransjeeksperten CrediCare

Virke Trening – bransjeforeningen

Virke Trenings oppdrag er å samle bransjen, og bidra til økt profesjonalisering. I tillegg til å gi rådgiving, tilrettelegger de for møteplasser og nettverk for kompetanseutvikling og erfaringsdeling. Virke Trenings strategiste satsningsområder er blant annet knytt til antidopingarbeid, økt kompetanse i bransjen, politisk engasjement og fjerning av hinder for økt fysisk aktivitet og trening. CrediCare er stolt sponsor av Virke Trening.

 

IHRSA – bransjeorganisasjonen som tjener den globale treningssenterindustrien

Oppdaget til IHRSA er å dyrke, beskytte og fremme industrien, samt være et bindeledd i bransjen på tvers av landegrensene. Som IHRSA-ambassadør er CrediCare opptatt av å styrke og fremme bransjen – og bidra til å spre kunnskap fra det globale markedet inn i det norske.

 

TREN-seminar – Norges største møteplass for treningssenterbransjen

Her møtes engasjerte eiere, ledere, ansatte og leverandører knyttet til treningssenter. Seminaret tilbyr en kombinasjon av faglig innhold, inspirasjon, bransjenytt, nettverksbygging, underholdning og ikke minst det sosiale. TREN-seminaret har vært et årlig høydepunkt for bransjen siden 2008. Vårt mål er å sikre langvarige og lønnsomme kundeforhold mellom treningssenter og deres medlemmer.

 

Noen av våre samarbeidspartnere: