La oss sikre betalingen – så får du mer tid til dine medlemmer.


Ting går av seg selv - slik at du kan fokusere på jobben. Vi skal spille deg god

Grunnlaget for effektiv drift

Enklere løsninger - mennesker imellom

Helt siden 1987 har CrediCare levert solide betalings- og innfordringsløsninger.
Vår spesialkompetanse er fakturaløsninger som er integrert i fagsystemene
innenfor helse og trening.

Det finnes ikke enkle og raske veier til suksess innen trening. Ei heller i vår bransje. Det krever gjentakende hardt arbeid for å lykkes, og vårt fokus har vært å tilby de beste betalingsløsningene for treningssenter. Over 400 treningssenter bruker i dag CrediCare sine betalingsløsninger. Vi kaller det et godt grunnlag.

Våre tjenester og systemer er utformet spesielt for din bransje og integrert i ditt medlemssystem. Som bransjeekspert legger vi store ressurser i å videreutvikle dette til det beste for deg og din bransje.

Børge Klakegg, CEO CrediCare
Grunnlaget for effektiv drift

Medlemsservice – din medspiller

CrediCares system jobber i bakgrunnen. Det er en integrasjon som ivaretar ditt treningssenter, sørger for at medlemssystemet er oppdatert og at du får betalt når du skal. Men til syvende og sist handler det om mennesker. Alle spørsmål rundt betaling kan dine medlemmer rette til vår medlemsservice.

Uansett om du har mange eller få, så er medlemmene dine det viktigste du har, og vi skal gjøre det vi kan for at du beholder dem.

Faktura og AvtaleGiro – medlemsavgiften i tide

Automatisk utsending av faktura og betalingsdokument sikrer at du får medlemsavgiften til rett tid. Vi hjelper medlemmene å komme i gang med AvtaleGiro, og sikrer betalingen frem til AvtaleGiroen er i drift.

På den måten blir nye medlemmer møtt på en profesjonell og trygg måte. Eventuell sponsefaktura blir sendt ut automatisk.

Grunnlaget for effektiv drift

Portal – Rapportering og kontrollrom

Vår portal er ditt kontrollrom. Her får du oversikt over alle saker du har til oppfølging hos oss. Du kan hente ut og generere nyttige rapporter, gi tilbakemelding på saker eller kommunisere med våre saksbehandlere. Medlemmer med utestående saker vil også få tilgang til sin egen portal for en oversikt over utestående månedsavgifter og saldo.

Det er knutepunktet mellom deg, dine medlemmer og CrediCare.

Integrasjon

Våre betalingsløsninger er integrert med markedets mest brukte medlemssystemer. Slik har du full oversikt over betalte og ubetalte medlemsavgifter i ditt daglige system, og slipper å forholde deg til andre systemer.

Vi fanger opp hver gang det registreres et nytt medlem, slik at vi kan sikre medlemsavgiften fra starten. En ryddig start på kundeforholdet.

Grunnlaget for effektiv drift
Grunnlaget for effektiv drift

Betalingsoppgjør. Regnskap. Bokføring.

Automatisk importering av remitteringsfiler sikrer at betalingene legger seg på riktig plass i regnskapet. Medlemssystemet blir da ukentlig oppdatert og bokføring skjer automatisk. Systemet henter også direktebetalinger som skjer på treningssenteret.

Da kan medlemmet gjøre opp både på senteret eller via CrediCare, uten manuelt etterarbeid for deg.

Automatisk adresseoppdatering

Vi sender ut faktura til den adressen som er registrert på medlemmet i ditt system.

Dersom et medlem flytter, søker vi ny adresse for å sikre at brevene kommer fram. Den nye adressen oppdateres også i ditt system.

Grunnlaget for effektiv drift
20160902_credicare-ansatt_0697
Lurer du på noe?
Kontakt en av våre kunderådgivere
22 80 70 00 / salg@credicare.no
Klikk for å vise kontaktskjema
  • Vil du at vi skal sende deg en PDF på e-post med informasjon om våre produkter?
  • For å kunne behandle din henvendelse trenger vi ditt samtykke til å lagre og behandle dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring her. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke.