Kompetansebedrift og bransjeekspert

Om CrediCare

Betaling, fakturering, kundeoppfølging - gjort enkelt.

Vi er 40 engasjerte medarbeidere med ulike fagfelt og kompetanseområder som jobber sammen for å utvikle og levere de beste betalingsløsningene for bedrifter, helseforetak og treningssentre i Norge.

Teknologi som forenkler
Våre unike løsninger kombinerer moderne teknologi med tjenesteleveranser innen betaling, fakturering, betalingsoppfølging og inkasso. Samtidig som vi legger vekt på verdiskaping for våre kunder er det viktig for oss å tilby løsninger som gjør det enkelt for betaleren også.

Unike bransjeløsninger
Det er vanskelig å bli like god på alt. På samme måte som man har spesialisering innen helse så tror vi våre oppdragsgivere nyter godt av at vi har spesialisert oss på løsninger for bransjene trening og helse. Teknologien blir skreddersydd og kompetansen til våre ansatte blir spisset i forhold til bransjene.

Økt verdiskaping
Vi er opptatt av å styrke våre kunders mulighet til verdiskaping gjennom å lage systemer som forenkler hverdagen og som sikrer verdiene. Verdiskaping gjennom frigjorte ressurser og verdisikring gjennom å ivareta relasjonen til pasienten, medlemmet eller kundene og tilrettelegge for at betaling sikres.

CrediCare ble etablert i 1987 og har totalt 40 medarbeider og har vår spesialkompetanse innen IKT og programvareutvikling, betaling, fakturering og innfordring. Vi har bevilling som betalingsforetak og som inkassoforetak og har spesialisert oss på å levere våre løsninger til små og store helseforetak, og til treningssenter i Norge.